Заради празниците, трафикът по границите с Турция, Румъния и Гърция е

...
Заради празниците, трафикът по границите с Турция, Румъния и Гърция е
Коментари Харесай

Заради Великден, интензивен трафик по границите с Румъния, Гърция и Турция

Заради празниците, трафикът по границите с Турция, Румъния и Гърция е изключително натоварен за леките коли. Това стана ясно от информацията за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 13:00 часа на  16.04.2023 година, обявена от Групово дело " Гранична полиция ".

 По границата с Румъния , трафикът е натоварен на ГКПП " Русе " на вход за леки коли и ГКПП " Кардам "   за товарни коли на излаз. 

През празничните дни се чака повишение и на трафика на леки коли.

По границата с  Гърция , трафикът е интензивен на ГКПП Кулата на вход за леки и рейсове. През взаимните гранични пунктове " Златоград " / " Термес " и " Ивайловград " / " Кипринос " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

         

По границата с Република Сърбия , трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. Във връзка с идните публични празници, пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с  Република Северна Македония , трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

По границата с  Република Турция, трафикът е интензивен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР